Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠS

CHYREN

26. 5. 2008 1:17
Ó vy zastánkyně rovných šancí a obyčejných lidí..

;-D každý zákon, který "doporučuje" EU je nebezpečný. Stejně jako ten o regulaci slunečního svitu, nebo míře sluchové únosnosti hudebníků při uměleckých produkcích. EUpaskvil potřebuje antidiskriminační zákon, aby udržel cigány na našem území, i když jsou hranice jakž-takž průjezdné.I kdyby se cigánské komunity netýkal..EU je schopna přijít s argumentací, která tu neviditelnou pasáž zviditelní . A to, že jste vy v politice je jen důkaz, jak je ČSSD zoufalá z antidiskriminačních povinností.Ženy nepotřebují antidiskriminační zákon, vlastně ano.Potřebují. Takový, který je ochrání před ženami, jako jste vy. Cestu do politiky jim váš příklad velmi znesnadňuje.;-D

0 0
možnosti
ML

m. l.

26. 5. 2008 1:00
Jak už je pravidlem,

napadáte něco jiného než Klaus řekl. Proč si vy socani aspoň jednou jedinkrát nepřečtete to co skutečně řekl či napsal a nepolemizujete s tím? Proč pořád polemizujete s neexistujícími myšlenkami které si sami podstrkáváte?

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

26. 5. 2008 7:55
Re: Jak už je pravidlem,

tohle je naprosto přesné. R^

0 0
možnosti
Y

Yellow.Dog

26. 5. 2008 0:12
Podle mě

není antidiskriminační zákon nebezpečný, ale je to naprostý paskvil. Zaplať bůh, že ta pomatená západní multikulti Evropa končí. S Chalifátem Galia snad bude lepší řeč. Ti svým přístupem alespoň nebudou popírat základní skutečnosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik