Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Já řádkům paní Gajdůškové rozumím. Dělám to podobně. Když mě manželka nechce pochválit, udělám to sám. Stoupnu si před zrcadlo, zatáhnu břich a postavu před sebou oslovím - "seš dobrej, fakt dobrej a pálí ti to".

1 0
možnosti
LC

Dotace = podvody a zlodějna. A v této oblasti nejeden případ známe. Když už chcete vyhazovat cizí peníze z okna, klidně je rozdejte těm invalidům a neživte spoustu podvodníků. BTW, ne že bych chtěl být invalida, to ani náhodou, ale víte kolik invalida od státu dostává, zvláště když k tomu připočtete bonusy jako příspěvek na auto, benzín, veřejnou dopravu, telefon atd?

0 0
možnosti
Foto

To je tak šílené, jak mocí nemocní lidé rozhazují cizí peníze.

2 0
možnosti
VH

Já se domníval, že hendikepovaní pobírají invalidní důchod. To k němu mají i pomoc v nezaměstnanosti? Většina má k důchodu sociální dávky?

Nic proti dotacím na hendikepované. Jen se při zdůvodňování nemá až tolik kecat. Ať už z neznalosti, nebo z prolhanosti.

0 0
možnosti
Foto

Jestliže je podle slov autorky smyslem života mnoha lidí pracovat, je na straně druhé celkem logicky smyslem jiné skupiny lidí "nepracovat" (navíc s pevným přesvědčením, že se stát o ně bez nejmenších známek odporu všestranně po stránce obživy, bydlení, zábavy a zdravotní péče postará).;-O!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik