Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Netušila jsem, že jde o rohlíky....

1 0
možnosti
Foto

Když mně vadí práce přesčas a o svátcích, tak nebudu dělat prodavačku. Co chudáci policistky ??? Těch se někdo nezastane a přitom slouží jako broci. Přesčasů hafo a nikoho to nedojímá. Proč někdo má stálou touhu se starat o druhé. Ty ženské se dokážou postarat sami o osobě a nepotřebují k tomu poslankyni, která podstatnou část života se živí planým žvaněním.

12 0
možnosti
DR

A v západních zemích nejsou policistky, nejsou hasiči, nejsou doktoři atd. Jiříku? Nebo mi něco uniklo?

0 2
možnosti
Foto

Doufám, že se paní poslankyně obejde o svátcích a pod. i bez elektřiny, bez televize, bez vody, bez lékařské pomoci, bez MHD, bez vlaků i letadel, u pumpy nenačerpá, divadla hrát nebudou, o kinech nemluvě. A vysoké pece necháme vychladnout, ať si také odpočinou - ATD.

Pozoruji, že již druhá dáma z parlamentu se vyznamenala. ;-D

20 0
možnosti
DR

Klasický trapný argument pravice.

0 12
možnosti
JH

J43i16ř31í 59H66o90r39á68k

21. 2. 2019 16:18

Lidovci jsou jako komunisti, taky rádi rozhodují o tom, do čeho jim nic není. Proto se jim dobře spolupracovalo v předpřevratové národní frontě. Vlastně to mají o něco složitější než komunisti, ještě před schůzí musejí jít do kostela.

5 0
možnosti
OU
Foto

Já si myslím, že buď zavřít všichni a všechny svátky, nebo nikdo a nikdy.

A nejlepší je, že největší křikloun tu pořád křičí něco o pravicových křiklounech.

On už je to pomalu takový Hermánek 2. Všude a ke všemu se musí vyjádřit, ale k tématu je to jen málokdy.

3 0
možnosti
DR

Tak od Vás to fakt sedí.

0 2
možnosti
DR

Paní Gajdůšková nezmínila v blogu tu úplně nejpodstatnější věc, kterou bohužel nepochopila ani pravice a tudíž samozřejmě ani ti diskuzní křiklouni níže a tj. to že pokud by se zmíněné obchodní řetězce stejně jako u nich doma, kde by si takové chování absolutně nedovolili, chovali i u nás, tak žádný takový zákon vůbec není potřeba. A to je především to oč tu běží.

1 14
možnosti
DR

Dle očekávání, mínusáků spousta ale argument žádný.

0 0
možnosti
ŠM

dopřávám si denně čerstvý rohlík nebo housku ke kávě s mlékem k snídani, protože si ho cestou do práce koupím v pekárně, ta má otevřeno od 4 hodin od rána...o svátcích,kdy do práce nechodím, si vystačím s nasucho opečeným toastem nebo upeču bábovku..případně i chleba....

1 0
možnosti
DP

No vidíte, jak jste sobecká! Nutíte lidi, aby byli v práci od 4 hodin od rána! A to už musí mít napečeno, takže prodavačka ve 4, pekaři od večera. že se nestydíte!

0 0
možnosti
DR

Zapomněl jsem na jednoznačnou karmu. V tomto se nedejte, bojujte dál, ale především nevěřte těm pravicovým nesmyslům. Oni vůbec nemají potuchy o tom jak to v těch řetězcích ve skutečnosti chodí. R^

1 16
možnosti
MK

Hlavně že víte vy. Tak nám k tomu něco řekněte. Jak to chodí. No sem s tím...;-D

5 2
možnosti
MJ

Tedy, mě pobavila věta,že nedostanou žádné velké peníze. Vážená paní političko, dostanou takové peníze, které mají smluvně ujednány+příplatky za svátek, který je ve výši uzákoněných norem Čr v tomto případě zákoníkem práce na kterém jste se možná jako poslankyně podílela. A když si takový pracovník vezme za tento den náhradní volno, příplatky za onen svátek dostat musí.

17 0
možnosti
Foto

No... pro paní političku jsou tyto peníze směšné... co naděláme, co jsme si zvolili, to máme :(

1 0
možnosti
PV

P91e50t51r 72V34e98s54e47l34ý

21. 2. 2019 13:40

Tak na takové myšlenkové pochody, jaké předvádí paní poslankyně, by měla být určeno číslo diagnózy ve skupině F. A ordinovaná léčebná kůra „Nevyděláš, nejíš“.

5 1
možnosti
DP

To byste ovšem paní poslankyni odsoudil k potupné smrti hladem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik