Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blíží se volby a politička Gajdůšková zase spouští sociálně demokratické hromy a blesky. Až s hrůzou zjistí, že nikam zvolena nebyla, stáhne se do své nory a dá pokoj, protože bude trnout strachem, aby náhodou někdo nechtěl splacení onoho dluhu 338 melounů za Lihový dům a nerozhodl, aby na něj členové ČSSD přispěli...;-(

4 0
možnosti
RM

přestaňte už konečně rozdávat ze státního. To už ani není možné co všechno vás napadne. Měli byste se spíše zaměřit na změnu některých zákonů. Proč smí rodič, který nedostává výživné, podat trestní oznámení až po třech nezaplacení? Když už je neplatič odsouzen, tak sice je rozhodnutí podkladem k exekuci, ale exekucí můžete pověřit pouze soukromého exekutora, který si z vymožené částky vezme odměnu pro sebe. Soudní exekutory, kteří by to mohli dělat, jste zrušili. Teda ne úplně, ale už se schyluje k jejich konci. A jak psal další diskutující přede mnou, tak podání trestního oznámení je zase podkladem pro sociální dávky. Takže chudobou nikdo netrpí. Zase překrucujete fakta.

3 0
možnosti
ES

Sociální stát znamená infantilizaci části občanů. Jak pohodlné je zahodit odpovědnost za sebe a svou rodinu a spolehnout se na stát!

2 0
možnosti
MK

Dluh vůči rodiči se stane dluhem vůči státu. A pak se dlužník oddluží a stát utře nudli a zahojí se na pilných a pracovitých.

Chce se mi blejt, velebnosti ...

6 0
možnosti
VS

Stát jsme my a ne vy, takže to nebude dluh vůči státu, ale vůči plátcům daní. Jinak chci upozornit od čeho si platíme policii? - taky z našich daní!

2 0
možnosti
VH
Foto

Přicházel jsem hodně do styku se ženami, kterým chlap neplatil výživné. Ani na ni a ani na dítětí nebylo vidět, že trpí chudobou. Zašla na Policii ČR podala trestní oznámení, že ji chlap neplatí výživné, policista ji dal potvrzení, že podala trestní oznámení a zašla na Úřad práce a ten ji začal vyplácet sociální dávky. Jinak ženským mimo Úřadu práce pomáhaly rodiče, vždyť to dítě bylo i jejich vnuk.

6 0
možnosti
LC

Vážená paní poslankyně. Víte proč měla tak mizerný volební výsledek a má i mizerné volební preference? Protože vašimi voliči se už stali jen "sociálové". Vaši potenciální voliči, lidé práce, se od vás odvrátili, protože vaše dobro, které oni musí financovat, jim už leze krkem.

14 0
možnosti
Foto

ČSSD ve svých slibech zřejmě vychází z předpokladu, že státní kasa je bezedná.

10 0
možnosti
Foto

Celkem by bylo zajímavé vědět,kolik nezodpovědných rodiču neplatí alimenty nyní a kolik to celkově dělá za měsíc.Čísla nikdo nezveřejnil.Ti nebudou plati dál,k nim se přidají i ti,co se nyní pohybují na hraně.Proč platit,když to za ně zaplatí někdo jiný.Z většiny těhle lidí,už nikdo nikdy nic nedostane.Flákači,alkoholici,nemakačenka a fetky,všichni v dluzích a exekucích.Každý by si měl především uvědomit,že pouze on má zodpovědnost za svuj život a za život dítěte a častá představa mnoha žen,že až se narodí ditě,tak se její "princ" jako zázrakem změní k lepšímu je hodně naivní.Opravdu nemám chut ze svých daní přizpívat na nezodpovědné alkoholické flákače a naivní přihlouplé slípky....

10 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik