Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P97e52t68r 39N37ě68m66e29c

16. 2. 2015 14:06

Jak by řekli rusové: Mupy mup

0 0
možnosti
JK

Společným úsilím splníme (co, překročíme) plány naší 32 pětiletky! Rv Usilujte... my budeme bohužel sledovat další dlouhé týdny a měsíce utrpení civilního obyvatelstva.

1 0
možnosti
OP

Tyto výroky "chlapáků" jen napovídají, že ten člověk je samolibý a nemá úctu k životu ostatního světa. Pan Kubera si je totiž jistý, že on, ani jeho rodina strádat nebudou, o to se postará

2 6
možnosti
RC

Pan Kubera je hodne samorost, ale ma vzácnou vlastnost - mluvi, jak dela, dela, jak mluvi. A otevrene říká, co si mysli. Cas od casu s nim nesouhlasim, ale jeho vlastnosti jsou sympaticke. A nemyslim, ze by byl populista, primátorem a senatorem je uz několik volebních obdobi a nezda se, ze by nejak vyrazne aspiroval na vyssi posty.

4 0
možnosti
PP

P32e34t59r 74P12o50u76r

16. 2. 2015 13:44

ad1)Česká zahraniční politika reprezentovaná ministrem zahraničí Lubomírem Zaorálkem a premiérem Bohuslavem Sobotkou je z tohoto úhlu pohledu velmi zodpovědná. ---  bohužel omyl . . . . velmi neschopní pánové

ad2 ) Senátor Kubera má právo na názor, který se možná blíží více pravdě, bohužel :-(

10 0
možnosti
RC

ad 1) ceska zahranicni politika je hlavne vicekolejna a ta vladni navíc alibisticka. Neudelame nic vic a nic méně, nez ostatní. A ještě rozhodnuti ostatních relativizujeme.

2 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik