Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I39v24o 54C22i76l34i64c44h

24. 9. 2014 21:00

Za komoušů jsem existenčním tlakem netrpěl, ale že bych se cítil svobodný, to teda fakt ne ;-€ Takže já mnohem raději ty liberály, než jakékoli další socialisty.

2 0
možnosti
Foto

je vidět, že volby jsou za rohem

0 0
možnosti
LH

Jasně, p.Gajdůšková, daně musíme platit.Z čeho by jste jinak žila :-P:-P:-P

4 0
možnosti
MK

V mém případě platí státní servis = obrovská nespokojenost. Stát mi strká pracky do života v mnoha oblastech, kde o to vůbec nestojím a naopak nepomůže tam, kde by bylo potřeba. Je to jen můj pocit?

5 0
možnosti
VH

Vy jste provokatérka!!!  Někteří podnikatelé jsou hodní a dokonce téměř radostně platí daně. Hmmm. Možná by to byla pravda, kdybychom nevěděli o rozkrádání ve velkém (třeba zvýšením platby za pojištěnce, aby bylo možno slavnostně odvolat nepatrné poplatky za lékařské služby; třeba nesmyslné snížení DPH na 3 položky /ze snížení platby za léky budou mít největší prospěch opět pojišťovny - cca 2/3 celého snížení DPH/).  Jo, jo - buďme vnitřně soudržní - pokud svojí prací zvýšíme HDP a tedy i příjmy rozpočtu soudruzi/-žky přátelé/-kyně  z ČSSD a jejich přikyvovači z ANO nesníží schodek (zavázali se ke 100 mld., že), ale peníze rozhází na předvolební úplatky státních zaměstnanců. A říkají tomu solidarita.

3 0
možnosti
RM

Navrhuji soudružce čekatelce komunistce zdanit její senátorský plat 80%-ní daní, které půjdou na skutečně potřebné. Na ty, kterými se ti potřební stali tím, že soudružka senátorka hlasovala za exekuční zákony, kterými mafie okrádá a likviduje občany tohoto státu. Ona by si soudružka senátorka zasloužila spíše postavit před soud za současné zákonodarství, na kterém se podílela, ale bohužel soudy nemáme. Máme jenom justiční mafii. Opět také díky její hlouposti.

2 0
možnosti
Foto

No jo, až je vy socani nebudete rozhazovat na úplatky svým voličům, bude možno uvažovat o radostném placení daní. Do té doby se jim budu legálně vyhýbat, jak to jen půjde.

6 0
možnosti
RM

To je tak hloupý blog, že to mohla napsat pouze Alena Gajdůšková.

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že jí křivdíte, že většina politiků by se pod to podepsala. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Daně je jen sprostá loupež.  Nic víc.

4 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik