Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Paní senátorko,místopředsedkyně senátu ......... co jste nám vlastně tímto článkem CHTĚLA SDĚLIT ????:-/

1 0
možnosti
Foto

Jsem si naprosto a neotřesitelně jistý, že tato iniciativa předsedy Evropské komise nevyvolá  u nás, ani jinde v Evropě, vůbec nic.

5 0
možnosti

Takže je nejvyšší čas začít nastavovat procesy, ne?

1 0
možnosti
OK

Velmi podnětný a inspirativní článek. Jen mi tam chybí fráze typu "Situace je taková, jaká je", nebo "Je třeba navrhnout optimální řešení a politicky vyhodnotit jeho dopady". Největším přínosem autorky pro naší politiku zřejmě je plnění kvót pro podílu žen v politických funkcích.

5 0
možnosti
MD

Sloh a styl vyjadrovani jako na schuzi KSC ci 'jejiho predvoje' SSM. I to nerealne nadseni by si tam naslo sve misto. Mozna dobry okamzilk na zamysleni nad svym mistem ve spolecnosti.

3 0
možnosti
MP

Chcete snížit nezaměstnanost? Velmi jednoduché. Neotravujte živnostníky nějakými pokladnami, zjednodušte jim byrokracii, snižte jim daně a problém je vyřešen.!!!!!!

5 1
možnosti
LH

Pane Petře, moc se omlouvám, chtěla jsem Vám napsat že jste mě se svým příspěvkem předběhl a omylem jsem dala minus.

1 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik