Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74a66n 21H38o26r12a

19. 3. 2013 17:33

No teda, než jsem si přečetl tyhle Vaše nesmysly, měl jsem Vás, paní senátorko, za rozumnou ženu. Beru zpět. Vypadáte ještě dobře, ale bohužel Vám v hlavě převažují nejspíš vzpomínky na dobu předrevoluční včetně rétoriky, o neschopnosti sebekritického pohledu na 8 let vládnutí Vašich kompliců ani nemluvě. Chápu, že chcete být stranou "západního střihu", sebevědomí je dobré aspoň předstírat, Zděnda-odborář plno věcí vysvětlí na facebooku, ale děláte to nějak neuvěřitelně a lidé s pamětí Vám to prostě uvěřit nemohou. Máte moc másla na hlavě a v té hlavě nic nového, nic dobrého.

1 0
možnosti
Foto

jestli bude politika ČSSD stejně bezobsažná, jako váš blog, potěš nás pán Bůh

0 0
možnosti
Foto

M81i80l52a88n 40D86u50d67k25a

19. 3. 2013 15:02

To myslíte vážně, paní Gajdůšková, anebo si z nás děláte srandu 8-o? Jak vypadala v praxi protikorupční akce čisté ruce vaší strany, si živě pamatují všichni v této zemi, kdo nemají alzheimera.

A co se týče vašeho výroku: "To jsou naprosto devastující podmínky pro firmy, živnostníky i občany. Lidé nemají za co nakupovat. Krachují živnostníci, malé a střední firmy. Narůstá nezaměstnanost, zvětšuje se podíl lidí pod hranicí chudoby" - to už mi po výroku té vaší stínově-finanční hvězdy se čtyřmi bradami přijde jako vyložený výsměch.

3 0
možnosti

NIkdy jsem nikoho neslyšel, že by použil termín vybydlená země. Poprvé jsem to slyšel o víkendu z úst Bohuslava Sobotky. Když se zamyslím nad tím spojením, tak bych řekl, že mezi pojem vybydlená země a Česká republika se nedá dát rovnítko. Taky občas nadávám a kroutím hlavou nad některými kroky současné vlády, ale tohle má za cíl chytit ty, co se o sebe neumějí postarat.

2 0
možnosti

jejda to jsou kecy... Oni se nám Ti politici už cpou i sem na blogy. Jako kdyby nebylo dost jejich keců všude jindeRv

3 0
možnosti
Foto

Obávám se, že dlouhodobou strategií ČSSD je právě co největší rozšíření korupce vedoucí k dalšímu zaostávání země.

2 0
možnosti

K33a87r58e86l 50N39o87v83á88k

19. 3. 2013 12:52

Budovatelské pětiletky problém korupce nevyřeší.

Řešením je jen a pouze snížení míry přerozdělování.

Prakticky tedy rušení úřadů, dotací, podpor, zbytečných zákonů, propouštění státních zaměstnanců a radikální snížení daní.

Například taková "Rada pro televizní a rozhlasové vysílání" může být zrušena ze dne na den a nikomu chybět nebude.

3 0
možnosti

Článek o ničem. Je to jen spousta prázdných frází bez jakéhokoli obsahu. Jsem zvědavý, až vaše strana ty své dlouhodobé strategie konečně zveřejní, zda to bude skutečně taková hrůza, jak se obávám. Zveřejněné útržky - zvyšování daní, škola od devíti, větší přerozdělování a tím i větší státní aparát, eurohujerismus atd. moc optimismu do budoucna nedávají.

2 0
možnosti

Vážená paní senátorko.

Vím, že jste měla přes víkend mnoho práce. A proto vám doporučuji vyhledat si přílohu MFD a přečíst velmi zajímavý článek dvou mladých ekonomů. S většinou, tam uvedeného, budete pravděpodobně souhlasit.

Jako člověk opačného politického smýšlení mám na korukci a zaostávání země jiný názor. U korupce by bylo lepší nehasit požár, ale předcházet mu. Tam, kde je velké přerozdělování a množství různých dotací se korupce  bude vyskytovat vždy. Tolik svatých, aby se s nimi obsadila všechna místa ve státní správě, na krajích a v obcích, nemáme a nikdy mít nebudeme. Když ale ono je krásné a populární (nebo populistické) vyhlašovat korupci boj a přitom jí neustále vytvářet lepší a lepší podmínky. Podívejte se na kraje. A to zdaleka nevěřím mediální masáži.

5 0
možnosti

Soudružko Gajdůšková, tys musela být za bolševika dopisovatelkou Rudého Práva, neb po přečtení řádek jsem  si připadal jak, když čtu úvodník z tohoto nejčtenějšího a největšího plátku;-D neb dějiny na mne opět nostalgicky dýchly

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS