Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

arnie_rimmer

10. 6. 2008 10:48
zato KSČSSD kantory přeplácela, že ...

sáhněte si sami do svědomí co jste pro učitele udělali za těch 8 let u koryt Rv

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

10. 6. 2008 10:52
Re: zato KSČSSD kantory přeplácela, že ...

co udelali? za nich se pridavalo kazdy, rok. Letosek je prvni rok, kdyz zustaly tarify nedotceny.  Znama,  absolventka stredni ped. skoly mela  v roce 2001 nastupni plat 6600, dnes  je tento nastupni plat 11 100, tedy mluvim o tarifech: staci?

0 0
možnosti
FP

forhend

10. 6. 2008 10:45
Pane jo,

to jsou zas přiblblé větičky rádoby světaznalých...Je na nich skutečně vidět, že školství jde do kopru...:-(

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

10. 6. 2008 10:31
jejda,paní

když mi přidaj,tak budu lepší a chytřejší?Nebo budu mít víc peněz?;-DAť stávkujou za svoje mzdy a nekecaj o tom,že jim jde o budoucnost dětí.........(Y)

0 0
možnosti
VH-VM

Velká hlava - více multikulturní

10. 6. 2008 10:25
Né přidat, ale UBRAT, učítelnico - RADAR BUDE

Když  má „učítelnica“ takovémhle intelektuální průjem a ještě to ventiluje na chatu, ukazuje, že učitelský jsou na svoje duševní schopnosti přeplacení. Stejně si myslím, že učitel má bejt chudej, aby ho bohatství zbytečně nerozptylovalo.[>-][>-]V

0 0
možnosti
O

ozdoba

10. 6. 2008 10:23
milá senátorko Alčo...

musíte si ujasnit, jestli se stávkovalo za lepší kvalitu školství, nebo za platy učitelů..??? Já myslím, že b) je správně?! Pak nevím, co by tam dělali žáci a studenti. Naše hloupé odbory totiž tvrdí, že lépe placený učitel = lepší učitel..!!! A to je naprostý nesmysl. Měly by radši přiznat, že jim vlastně jde jen o jejich prebendy... Naštěstí to většina učitelů pochopila a zůstali doma na prodloužený víkend...!!! Rv;-(Rv 

0 0
možnosti
RK

Radek0075

10. 6. 2008 10:13
Vážená soudružko,

to co píšete jsou jenom blbé kecy. Nevím jestli jste si toho ráčila všimnout, ale právě ty zahraniční firmy jsou tahounem české ekonomiky. Na ně se pak nabalují jejich dodavatelé, menší firmy a živnostníci. Ano, zvyšme jim daně, tak aby od nás odešli do zemí, kde pro ně budou lepší podmínky a chci vidět, z čeho pak to školství hodláte financovat. Ono je důležité i to, že kromě toho že platí daně z příjmu právnických osob, zaměstnávají české občany, platí za ně zdravotní a sociální pojišnění a pochopitelně daně z příjmu fyzických osob, které nikdo nikam nevyvádí. Takže se laskavě uklidněte a než něco napíšete, tak zkuste přemýšlet.  Mimochodem za vlády Socanů byla stávka učitelů dvakrát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik