Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenom pro ujasnění. Dohody o provedení práce musí být snad někde evidovány, aby firmy mohly evidovat mzdové náklady pro účely berního úřadu a dokladovat je.

0 0
možnosti
JH

J13a79n 74H86u18r86k54a

23. 2. 2021 17:05

kdybyste nelhala už jen forma Přílepku a premisa cíleného jde proti tomu co deklarujete ve svém článku, Dohodáři tímto naopak budou v prospěch zahraničních pracovníků vyštváni z firem protože pro ně jsou nastavena jiná pravidla. Není Neznámou že ve vašem okolí jest dost Pohodářů zalobovaných v pracovních agenturách kteří už minulosti se snažili Dohodáře zákoně okleštit a odsunout...1998,2004,2009,2017...není nad to když Češi budou na Pracáku a cizinci na jejich místech ...a nebo odejdou z republiky což se již děje ochrana pracovního trhu pod hlavičkou restrikcí? vtipné stejně jako zákon o povinné pomoci zaměstnavatele exekutorům a výsledek? Podmínečné vyhazovy nebo nepřijímání lidí s exekucemi i nedoloženými...a pokutování zaměstnavatelů pro nemožnost zvládnutí množství požadavků...možná vám křivdím a vy jen chcete lidi zaměstnat hmm nějakých 58000 nových úředníků...pardon

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik