Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

V CR to fungovat nemuze, kdyz tomu cesi zaprve zmenili rod z zenskeho na muzsky.

Kdyby alespon prevzali princip, ale to ne. Upravi si to na ceske pomery tak, aby na to vsichni pribuzni a znami p.s. poslancu nejak vydelali.

0 0
možnosti
Foto

Vážená poslankyně,

udělala jste botu větší než paní Maláčová s druhou světovou válkou:

To je, jako kdyby invalida bez nohou měl čekat, jestli bude vybrán, aby dostal příspěvek na vozík.

Zdroj: https://gajduskova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=765429

Na přidělení příspěvku na vozík není právní nárok. Daný invalida musí o vozík požádat zdravotní pojišťovnu prostřednictvím svého lékaře a čekat, až mu jeho žádost bude schválena. Stejně tak je tomu u jiných zdravotních pomůcek. Vždy je schvaluje revizní lékař.

0 0
možnosti
Foto

Téma kurzarbeitu /= krátké práce/ je pro socdemáky a socdemačky jako dělané. Oni buďto jako jistá skupina migrantů nepracují vůbec a nebo jen hodinu denně a přitom sami sebe za svoje pracovní výkony oceňují na úrovni nejvyšší. Stačí si vzpomenout kolik toho občanům se svým slibem "dobře fungujícího státu" nasliboval a kolik z toho ten humorista - věčně s úsměvem od ucha k uchu - opravdu splnil!!? ;-(?

2 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik