Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

starejte se o místní binec a ne o kraviny, stává se z vás TOPka

0 0
možnosti

Pacifismus je akorát pomoc těm, co potřebují mít kole sebe jen bezbranné oběti.

0 0
možnosti
JR

J96a85n 64R10á64ž

26. 1. 2021 14:17

Díky existenci jaderných zbraní, nevypukla zatím světová válka. Kdo požaduje jejich odstranění, riskuje její zahájení!

PS. On bere dnes OSN ještě někdo vážně?

2 1
možnosti
Foto

Nemělo by OSN vydat rezoluci a zakázat v ní lidskou hloupost? ;-)

0 0
možnosti
JR

J10a19n 17R28á33ž

26. 1. 2021 14:27

To by se také mohlo považovat za výzvu k samorozpuštění OSN. ;-D

0 0
možnosti
VF

Jak jsem si zde přečetl, dámo, tak vy pořád za něco bojujete. Kdysi se vaše partaj prezentovala jako partaj takzvaných obyčejných pracujících lidí. Dnes jste na pokraji volitelnosti a vaši čelní papaláši jsou loutkami zákulisních šíbrů a nejrůznějších zájmových klanů. Pravděpodobně zmizíte z politické mapy nebo se budete zase podbízet v nějaké obskurní koalici. Měkkýš v červeném svetru to rozhodně nevytrhne a strašení o mezinárodních smlouvách je vám platné jako mrtvému zimník.

6 1
možnosti
JR

J92a68n 97R10á22ž

26. 1. 2021 14:26

Definitivní sešup ČSSD do politického suterénu způsobil odklon deklarované podory této strany od obyčejných pracující lidí k podoře různých zákulisních šíbrů a hlavně přesměrování politické podpory k lidem, které vyzvat aby pracovali a nežili na dávkách, považují za urážku vlastní důstojnosti.

Což paní Ondrůžková nevnímá a tak se zabývá jadernými zbraněmi, jako by to bylo přesně to, co primárně obyčené pracující lidi zajímá.

Ach jo!

0 1
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik