Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Ale jenom pokud si na to vyděláme, ne zase na dluh

0 0
možnosti
ZZ

Milostivá, rozumíte vůbec něčemu ?

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Až bude náš stát oplývat takovým bohatstvím, že nebude problém toto uskutečnit, potom s Vámi souhlasím, ale v situaci která nyní nastala, je třeba nejprve nastolit větší konroly na pobírání všech benefitů, které stát vyplácí. Podívejte se jen kolem sebe a určitě vidíte, kolik chytráčků se na tomto benevolentním systému, který nastolila paní Maláčová, přiživuje. A až se tady udělá pořádek, potom se může uvažovat o pomoci potřebným, tedy těm, kteří tuto pomoc opravdu potřebují, ne vyčuránkům, kteří pobírají peníze, které jim nepatří.!!

5 0
možnosti
Foto

Zapomínáte zmínit, že ošetřovné se letos stalo v mnoha případech placeným dlouhodobým volnem a to i v případech, kdy objektivní důvod pominuly a umožněním subjektivního rozhodnutí se velmi prodloužila nepřítomnost v práci a neúčast při výuce.

7 0
možnosti
LH

ano a to je problém všech starn které se na tomto podílely = koalice a a opozice a 80 procent je ještě větší sílenost...

1 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik