Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Samozrejme ze ano. V jednom zapadoceskem mestecku byl z dotaci EU postaven sberny dvur. A z prikopu ci lesu v okoli zmizely hromady svinstva vyvazeneho z domacnosti. Na mistni komunokace take EU prispela, takze obcane uz se kdyz zaprsi nebrodi bahnem, a prastare verejne osvetleni bylo nahrazeno uspornym LED.

0 0
možnosti

1. Ano. Příspěvek na zaměstnání hendikepovaných je samozřejmě dotací (řekl bych spíše sociální dávkou) správnou. Základní vlastnost dotace: je nároková a přísluší všem zaměstnavatelům.

2. S nadměrně rostoucí mzdou, důchody, resp. obecně příjmy obyvatel roste samozřejmě koupěchtivá poptávka. A inflace, znehodnocující úspory.

3. Dotace je samozřejmě dobrou investicí. Investicí ve prospěch příjemce. Investicí z kapes daňových poplatníků. Jsou to peníze, které politici obecně a ČSSD zejména, tak rádi rozdávají. A když se pronese šetřit, tak se ministři ČSSD přímo osypou.

1 0
možnosti
Foto

Každá dotace je i investicí. A žádná není zadarmo. Což platí o kde jakých politickoekonomických nástrojích. Tudíž i o dotacích;-)

0 0
možnosti

Máte svojí ministryni práce a soc. věcí, proč s ní neprojednáte změnu podmínek dotací na sociální podnikání? V těchhle kapitolách stabilně zbývá spousta peněz, které nikdo nečerpá a musejí se vracet EU. Nebo začněte pracovat s těmi družstvy, dejte jim zdarma školení, jak dotace získat, dejte jim účetní, kteří jim pomohou dotace účtovat, máte k ruce MASky, pracujte s nimi!!! Chápu, napsat jeden článek do novin a tři věty do "novely" zákona je jednodušší a je to i víc vidět. Ale efektivní to je akorát pro vás, oranždády. Teče vám do bot a tak se snažíte stavě se pěknými a zachránit, co se dá....

0 0
možnosti

Kdopak chtel zvysit minimalni mzdu? CSSD! A kdopak tvrdil, ze se nesmi diskriminovat zdravotne postizeni tim, ze by ji meli mensi? CSSD! Kdo tvrdil, ze zvysovani minimalni mzdy nemuze zvysit nezamestnanost? CSSD! Takze je jednoznacne vina ve vasi strane, i kdyz se tvarite, ze jste na to "upozornovali". Ono totiz staci nasadit mozek a je kazdemu jasne, ze umele nastavena minimalni mzda ohrozuje zejmena ty, kterym by mela zdanlive pomoci - ty, jejich produktivita je natolik nizka, ze si na sebe nevydelaji. Ted, kdyz je konjunktura, je to v poho, ale casem na to doplati.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS