Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 5. 2015 10:03

Děkuji, paní Gajdůšková. Určitě Váš postoj potěší každého rodiče, který měl co dočinění s arogantním chováním lékařů a tvrdohlavým odmítáním nežádoucích účinků po očkování jejich dětí. V tomto směru mám vlastní zkušenost s očkováním mé dcery a vlastní zkušenost s popíráním nežádoucích účinků (ze strany lékaře), které nastaly do několika hodin po očkování a vlekly se dva týdny (dokonce jeden z nich je vypsán v příbalové informaci). Pokud nebudou lékaři adekvátně proškolování o nežádoucích účincích, očkovacích schématech a komunikaci s rodiči, bude odpor jenom sílit.

0 0
možnosti

Je povzbuzující vidět, že po té co se soudružka Gajdůšková nedostala do Senátu se snaží dále pomáhat lidem, jen více takových. Po nocích v potu tváře jistě nastudovala veškeré studie a monografie včetně zahraničních týkajících se problému očkování u dětí, aby se o ně nyní s námi mohla podělit. Je dobře, že po té co si nahrabala na lobingu kolem solárních elektráren již nemusí pracovat a může veškerý svůj čas a energii věnovat nám, obyčejným lidem

0 0
možnosti

Je to jednoduché. Lekári nemajú ABSOLÚTNE ŽIADNU ZODPOVEDNOSŤ za nesprávne uskutočnené očkovanie. Prípadné komplikácie a trvalé následky sa vždy zametú pod koberec a pripíšu na vrub štatisticky nutným komplikáciám...

1 0
možnosti

Ale mají.Pokud máte pochybnosti, jděte do toho!Podejte trestní oznámení.Je to jednoduché.

1 1
možnosti

Vážená soudružko komunistko Gajdůšková (omlouvám se za toto oslovení, ale vhodnější mě nenapadá), chtěl jsem Vám jenom vzkázat, že lidé podobní Vám jsou tragédií naší politiky. Lidé to jasně vzkázali ve volbách do Senátu, kdy i toho domýleného pana Čubu preferovali před Vámi. Nejlépe uděláte, když nám nebudete sdělovat otazníky nejen kolem očkování, ale ani žádné jiné, a poohlédnete se Sobotkou, Dienstbierem, Škromachem a podobnými darmošlapy po užitečnější práci.

1 0
možnosti

Chválím sice vaši ochotu k diskuzi, ale záleží i na tom, koho si k diskuzi pozvete. Budou tam i lékaři, kteří by s radostí oočkovali tříměsíční dítě s hydronefrózou 4. stupně druhý den po návratu z nemocnice, kde bylo se silným zánětem ledvin, a jsou naštvaní na matku, že takto očkovat nechce? Mohli by při diskuzi vysvětlit, proč tak činí a v čím zájmu. Budou tam i rodiče dětí, které měly silné nežádoucí účinky těsně po očkování a lékař to nechtěl ani nahlásit na SÚKL a očkoval dál? Nebo bude diskuze jen o tom, jak je očkování super a bylo by potřeba přidávat další a další povinné vakcíny?

6 4
možnosti

Ne, ale komisi bude předsedat Dr Rath-znalec právního prostředí a finančního zákulisí, místopředsedkyní bude MUDr Eleková - znalec všeho a celostní medicíny a nakonec MUDr Jan Hnízdil - zaříkávač nemocí a znalec klasicko alternativní medicíny. Jakýkoliv pediatr je vyloučen pro zaujatost. Bude Vám to takto vyhovovat?

5 0
možnosti
Foto

Tak si to rozmyslete. Nejprve jsou pediatři špatní, protože chtějí očkovat a na druhou stranu máme nejlepší pediatrickou péči v evropě.

A fakta? Jsem pro, aby se na základě faktů diskutovalo, ale bývalé učitelky, personalisté a další laici, nechť mají minimální váhu slova.

5 0
možnosti

Vy chcete vést odbornou debatu na základě faktů? A která fakta jsou pro vás směrodatná, když dodnes odpůrci a regulátoři očkování mají mezi svou municí roky vyvrácenou pověru o autismu z očkování?

I 20 skutečných odborníků v oboru vždy zůstane ukřičeno 200 zfanatizovaných laiků, kteří si vyberou jen fakta, která jim připadají vhodná bez ohledu na důvěryhodnost zdroje.

Nechcete třeba i hlasovat o gravitačním zákonu? Vždyť tolik nemocných osteoporozou utrpí při pádu zlomeniny jen proto, že gravitační konstanta "G" je nedemokraticky nastavena na moc vysokou hodnotu. Ani nemluvě o ohrožení všech v zimě na náledí.

9 0
možnosti

a jakpak jste přišel na to, že je to "pověra" a ještě "vyvrácená"? Že by to tvrdili zastáci očkování;-D?

Navíc asi neumíte chápat čtený tetx . protože autorka neobhajuje neočkování, ale individuální očkovací kalendář - tedy to, aby dítě místo ve 4 měsících bylo hexavakcínou očkováno třeba až po roce nebo se očkování posunulo, když je dítě po těžké nemoci apod.

Jinak musím říct, že to je snad první názor  socialistického poslance,se kterým mohu souhlasit;-D

2 4
možnosti
Foto

Navrhuji dát do sněmovny/senátu obří obrazovky, kde by se poslanci/senátoři vyjadřovali v blozích. Koukám, že paní/soudružka Gajdůšková je ve svém blogu aktivní jako drak. Měli by si z ní vzít příklad/ponaučení ostatní poslanci/senátoři - jejich skromný pasivní přístup je možná zaviněn právě oním on-line přístupem v parlamentu/senátu. Dejme jim všem blogy a politika se stane hnedle záležitostí masovou, lidovou a zejména opadne ostych těch skromných a ušlápnutých géniú. Soudružko Gajdůšková, přeji Vám, ať témata pro Vaši angažovanost nevyschnou jako elán mladých komunistů.

3 1
možnosti

Soudružko,

skromné přání... Vy už prosím Vás vůbec nic neřešte, k ničemu se nevyjadřujte...

Děkuji

8 3
možnosti
Foto

Díky Bohu, že se soudružka vyjadřuje a řeší, má na to plné právo. Děkuji za článek, paní Gajdůšková!

3 6
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik