Diskuse

K čemu je státní úředník

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Integrální osobnost, paní učitelko? Nemáte pocit, že jste chtěla vyjádřit něco jiného?

Jinak samozřejmě: státní úředník, natož super-úředník, je na dvě věci: na nic a na …

Jen další socialisticko-byrokratická pitomost.

0 0
možnosti
Foto

státní úředník, ať ho nazvete jakkoli, dnes tedy superúředníkem, je k ničemu. A EU v celé nahotě předvedla k čemu má dotace. K vydírání. K tomu aby dosáhla změn legislativy v národních státech, které by jinak ani nenapadlo nějaké takové provádět. Je to další darmožrout, který dá v čase práci dalším takovým jako je on a výsledek bude velká nula (spíš velký mínus v nákladech které si celá tato šaškárna vyžádá)

4 0
možnosti
JT

K ničemu, vážená pani socialistko, tak jako dobrá polovina státních úředníků.

3 0
možnosti
RC

Pani Gajduskova, mela byste vedet, ze pan je RNDr. a uvadet jeho jmeno se spravnym titulem.

1 0
možnosti
MB

1. Prostě, ať si EU vymyslí jakýkoliv nesmysl, my jej přijmeme. Státních úředníků (tam řadím třeba i úřadníky městských částí v Praze) máme obrovské množství. A jejich počet roste a roste. Mají obrovskou pohodičku - nikdo je nepropustí, dostávají pravidelně přidáno, sociální jistoty zajištěny, a co vidím v praxi - mají v mnoha případech práci tak tajnou, že nikdo neví, co vlastně dělají.  O tom se lidem v soukromých firmách a OSVČ ani nezdá.

2. Protože jsou platy úředníků vázány na průměrnou mzdu (a ta zase na minimální mzdu), tak si prostě poslanci touto okikou odhlasují zvýšení vlastního platu a je to. Do té průměrné mzdy by se ale samozřejmě měly započítávat i kratší pracovní úvazky a hlavně "platy" nezaměstnaných.

3 0
možnosti
ZJ

K vašemu příspěvku:

1. více státních (a obecních a krajských) úředníků, méně nezaměstnaných.

2. zvýšením platů těchto přetížených pracovníků a jejích supervůdce dosáhneme vyšší průměrné mzdy. A následně i navýšení platů poslanců, prokurátorů a soudců.

0 0
možnosti
Foto

Paní Gajdůšková, máte plnou pravdu - VELKÁ KARMA! Ať se Vám daří:-). Miroslav NĚMEC

0 0
možnosti
MT

Problém je, ze těch státních úředníků, náměstků a byrokratů máme strašně málo...8-o;-O

0 0
možnosti
Foto

Pane Turečku, problém je, že DOBRÝCH státních úředníků máme málo. Protože kdyby tam byli skuteční odborníci, a ne jen "kámoši od piva a příbuzní politiků", fungovalo by to naprosto standardně.

0 0
možnosti