Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milá paní, to jak si "vážíte" seniorů. prokazujete i tím, jak jste bojovala proti církevním restitucím a náhradám, za které se církev může starat právě o takové seniory, které nechává stát na holičkách - a když se vám to jaksi nepovedlo, tak chcete církev alespoň buzerovat nesmyslnou byrokracií.

A to zrušení poplatků, kterým se tak vychloubáte, budez znamenat jediné .- že ty peníze budou chybět ve zdravotnictví a senioři sice nedají 30 korun u doktora, ale budou čekat dlouhé měsíce na výměnu kyčelního kloubu nebo nebudou peníze na drahé léky - kreré potřebují nejvíc právě senioři.

2 1
možnosti
Foto

Ale dnes ráno říkali, že je mezinárodní den kafe. Někdo kecá. Asi všichni.

0 0
možnosti

Ano, čest práci! dříve nazdar.:-)

1 0
možnosti

A teď vážně.

V naší zemi spolu s klesající porodností a růstem průměrné délky života roste počet seniorů. Roste také nebezpečí krachu důchodového systému, který přes dílčí úpravy nemůžeme udržet donekonečna. Politické strany se marně snaží (opravdu se snaží?) již nějaké dvě desítky let s tím něco dělat.

S výše uvedeným nepochybně souvisí další nebezpečí fenoménu změny vztahu mezi produktivní (předproduktivní) generací a generací seniorů. Nejde o žádnou banalitu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS