Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EN

No, on bude asi problem v tom,že po míru volají ti největší váleční štváči.

Jak známo válka je ten nejvýnosnější kšeft a ti jež ovládají politiky to rozhodně nedělají pro své vrozené lidumilství...

http://www.reformy.cz/zpravy/britanie-pripravovala-valku-v-syrii-uz-dva-roky-pred-rozhorenim-krize-rika-byvaly-francouzsky-ministr-zahranici/

0 1
možnosti
JS

Bezpečný svět by byl sice hezký, ale jen tehdy, pokud by ve jménu bezpečí nebyla omezována svoboda.  A právě Obama poslední dobou často obhajuje velmi rozsáhlá omezování svobody, čímž se snižuje na úroveň diktátorů.

3 1
možnosti
VH

Zvýšení bezpečí si zákonitě vyžaduje určité omezení volnosti. A netýká se to jenom možnosti průchodu nemovitosti nějakého boháče, ale i používání bezpečnostních kamer, omezení dostupností zbraní pro labilní lidi...

0 2
možnosti
PK

P50a75v39e21l 24K31u91r59a88l

20. 6. 2013 18:44

Je to totální naivita. Každý kdo překová svoje meče na lopaty a motyky bude navždy otročit pro toho kdo takovou blbost neudělá.

A i kdyby náhodou někdo dosáhl na téhle planetě "mír" tak co se stane za 100 let? narazíme ve vesmíru na něco čemu bude všechno jedno a bude se to řídit jenom intinktem šířit se a sežrat vše cestou.

Ta trocha konfliktů je to poslední co ještě lidstvo nutí k nějakému vývoji, když už ne biologickému tak alespoň technologickému.

2 1
možnosti
KN

K92a30r20e27l 21N45o55v58á19k

21. 6. 2013 13:01

S poslední větou nelze souhlasit.

Nejlepší motivací k vývoje je soutěž na svobodném trhu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik