Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Amoniak

28. 12. 2010 0:11
Cože?

Co máte proti jaderným zbraním? Docela dobře stabilizovaly situaci dlouhá léta, proč by nemohly i nadále?

0 0
možnosti

za pravdu rád zaplatím 100 a víc

28. 12. 2010 0:15
Re: Cože?

a jakej pracovitej narod dokazaly udelat z Japoncu :-P

0 0
možnosti

za pravdu rád zaplatím 100 a víc

28. 12. 2010 0:07
verim ze nejste tak naivni a jen hezky pisete o nicem

v soucasnosti rozhodne nejsou nebezpecim jaderne zbrane drzene USA a Ruskem -  a zadna smlouva neresi zbrane pakistanske, severokorejske stejne jako cinske, izraelske a indicke. Naopak, pristup zapadu k Pakistanu (a nasledna podpora Talibu tamnim obyvatelstvem)  tam vytvoril zatim nejhorsi bezpecnostni riziko na planete. Cela START je obycejna masirka kdy jsou za velkeho humbuku likvidovany stare zbrane po lhute pouzitelnosti a ihned jsou nahrazeny strelami modernejsimi k cemuz dochazelo prubezne i bez jakekoliv smlouvy. 

0 0
možnosti

ceItic

27. 12. 2010 23:59
A teď už bude konečně

na celém světě mír a klid na tvořivou budovatelskou práci, jak jsme o tom všichni v Gottwaldově snili už od roku 1948....R^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik