Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

20. 12. 2009 3:21
WTF?

To vam rekl nejakej pruzkum?

-

"největší konkurenční výhodou jsou lidé, jejich talent, pracovitost, schopnosti, znalosti"? Tak proc tam chcete v zajmu korektnosti za kazdou cenu spat zensky, ktery o to nestoji?

-

Pokud by tech 30% bylo jako Vy, madamme, to bych v ty Snemovne snad radsi videl stado koz.

0 0
možnosti
M

MychalB_000

19. 12. 2009 14:48
Řekla členka strany,

která má ve stanovách požadavek na poměr zastoupení pohlaví v místopředsednických orgánech a ani tam jej není schopna naplnit ;-D

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

18. 12. 2009 15:25
Zajmem volicu

je mit koho volit. Zajem volicu je mit v politice lidi nezkorumpovane, beprolhane, lidi, kteri se k moci nederou at to stoji co to stoji, lidi, kteri vic nez na svou penezenku mysli na svou zemi a jeji obcany. Ale takovi politici jsou jenom sci-fi, a mozna ani to ne, aspon ne dneska a ne to, co na nasi politicke scene vegetuje.

0 0
možnosti
FL

frank lelfl

18. 12. 2009 13:50
Opět,

opět byla děvenka na sluníčku trošku déle a tak to dopadá.........

0 0
možnosti
GB-

Glock bez -e

18. 12. 2009 13:32
Typický politik

.... další nýmand, co se tváří, že ví, co si volič myslí a přeje. Rv

.

Milá paní senátorko, tuhle obecnou sbírku frází opsanou z nějakého EU manifestu si uložte do botníku a potom se na webu ČT podívejte na svoje zoufalé koktání  před poslední volbou Prezidenta ČR (únor 2008). Voliči nejsou malé děti ve škole a nelze s nimi manipulovat jako se školáčky. Ikdyž ti socdemáčtí volYči mají problémy pochopit i jednoduchý psaný text ....

0 0
možnosti
PH

petrph

18. 12. 2009 13:32
Pokud na to ještě někdo nepřišel

Tak vysoká politika je tvrdej boj, a dohadování v parlamentu (dokonce i v zájmu občanů) ještě tvrdší. Tam není místo aby se tam dával někdo za odměnu, protože se líbí občanům nebo kvůli rovnováze genderu. Takže, i když žena, pokud má na to aby se sama prosadila ve stranickém mači na vedoucí místo v kandidátce, fajn, takové železné ladies v parlamentu potřebujeme. Pokud je tam mají dosazovat jen kvůli slzičkám do počtu , tak se podívejte jak dopadli zelení....

0 0
možnosti
A

Arth-

18. 12. 2009 12:55
To jsou věci...

a Vy jste ve všech těch funcích za jakou stranu? Já vím, že za ČSSD ... ale Vy se za to stydíte?

Já bych se taky styděl...  ale když jsme se já styděl za svého zaměstnavatele - dokonce jen za jednoho z čelnů nevyššího vedení - tak jsme prostě od toho zaměstnavatele odešel! Jasně, teď dojíždím a vydělávám míň...  ale můžu se na sebe podívat do zrcadla, aniž bych měl chuť si plivnout do obličeje. ;-)

Jina s Vámi souhlasím, že vyřadit jednu polovinu lidstva je hloupé... a proto kvoty na ženy jsou zločinem na nich samotných. Všechny řženy, které do politiky chtěly - tak tam jsou... Kvoty by znamenaly, že tam MUSÍ i ty, které nechtějí... a naopak tam spousta lidí nemůže JEN proto, že jsou to muži!!

MY MUŽI CHCEME ROVNÁ PRÁVA!!!  NEJSME HORŠÍ NEŽ ŽENY!!!  ;-)

0 0
možnosti
R

Rimmsey

18. 12. 2009 12:44
jistě

"největší konkurenční výhodou jsou lidé, jejich talent, pracovitost, schopnosti, znalosti" 

S tím se dá souhlasit, tudíž nějaké protlačování žen je nemyslitelné, není mi známo, že by ženy byly nějak znevýhodňovány co se týče možností realizovat se v politice, tudíž to, že žen je v politice méně než mužů ilustruje fakt, že není tolik žen, které by měly na politiku ty správné buňky a pokud bychom tam uměle dosadily procenta žen, tak by to bylo na úkor mužů, kteří by byli schopnější ve srovnání s těmi dosazenými ženami.  Nicméně pokud tohle zavládne ve vaší straně, tak nic se neděje, to by bylo dokonce super!, nicméně s tím máte už teď problémy.   

0 0
možnosti
ML

m. l.

18. 12. 2009 12:16
Paní Gajdůšková,

Vás by neurazilo, kdybyste se někam dostala ne pro Vaše schopnosti ale jen proto, že jste ženská?

0 0
možnosti
G

Gmur

18. 12. 2009 13:49
Re: Paní Gajdůšková,

muze tohle neurazelo absolutne nikdy.

Zeny , ktere se do politiky dostanou nejsou HORSI NEZ muzi.

Staci?

0 0
možnosti
M

milivoj

18. 12. 2009 12:04
Vysvětlení

Co to prosím znamená "konkurenční výhoda"? Asi dnes nemám den, v té věci návrhu o složení kandidátek jsem nepochopil, jaký názor tedy paní Gajdůšková zastává.

Vysvětlil by mi to prosím někdo?

0 0
možnosti
A

Arth-

18. 12. 2009 12:58
Re: Vysvětlení

Je ve svých funkcích za ČSSD...  za Paroubkovu ČSSD! Takže nezastává žádný názor...  vrství slova - a počká na průzkum veřejného mínění... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik