Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

echo.3

9. 12. 2009 20:34
Paní senátorko

Když mluvíte o svobodě slova, tak se vyjádřete jasně a konkrétně!

Kdo má být tím xenofóbním a rasistickým Nizozemcem a za co ho ve vlastní zemi údajně trestně stíhají? Zkuste nám to osvětlit a upřesnit.

0 0
možnosti

zeolit

9. 12. 2009 18:54
Stávka za svobodu slova...

Tak to tady už bylo. Vzpoura některých zaměstnanců ČT1 upozorňovala ještě na hrozbu ztráty nezávislosti. Pamatuji se na Jana Krause, který v televizi prohlašoval: My vám tu televizi nedáme! Uběhlo pár let a dožili jsme se toho, že stejný pan Kraus si pořad Uvolněte se, prosím málem zprivatizoval. Každopádně si udělal za peníze konc. poplatníků svůj rodinný podnik. Věřím, že občané prohlédli. Nejedná se ani o svobodu nebo nezávislost, ale zase jenom o peníze v první řadě.

0 0
možnosti

zeolit

9. 12. 2009 18:47
Mluví paní senátorka pravdu?

Źádné každoroční handrkování o finančních prostředcích ve sněmovně nehrozí. A paní senátorka to musí vědět. V návrhu na zrušení konc. popl. se jasné hovoří o tom, že částka určená veřejnoprávním subjektům se stane mandatorní, ze zákona povinná! Doufám, že zdravý rozum zvítězí a senát vysloví souhlas se změnou. Argumenty PRO lze nalézt na blogu europoslance E. Kožušníka.

0 0
možnosti

ant.

9. 12. 2009 16:42
...to jsou paradoxy, aneb koza zahradnicí...

  ... Řadový, nijak zvláště přemýšlející, plátce rozhlasových a televizních poplatků by se asi radoval, že ušetřím. Při troše přemýšlení pak ale i ten řadový plátce přijde na to, že to sice nezaplatí poplatkem, ale v daních a zřejmě ještě více. Pro toho tedy v lepším případě nula od nuly pojde...to platí jen pro ČT?...neplatí  ten "nijak zvláště přemýšlející  plátce" i jiné věci, o kterých mu vaše partaj i to oranžové béčko tvrdí, že jsou zadarmo? Dokud tu budou volně komunisté hlásat třídní nenávist, tak nevidím důvod zakazovat jiným hlásat nenávist např. rasovou....:-)...a platit v dnešní době nějakých 6 miliard za něco, co bez problémů najdu jinde zadarmo není jen přepych, je to hloupost...Rv

0 0
možnosti

snaduzdost

9. 12. 2009 13:26
vystoupení xenofobního a rasistického Nizozemce

Žádám senátorku Gajduškovou, aby uvedla, co xenofobního a rasistického vidí na tom Nizozemcovi, kterého má na mysli. Nevím proč neuvede jeho jméno. Vždyť právě na to má  ona imunitu. Na nic jiného. Tak proč ji nevyužít.

0 0
možnosti

VašekIV

9. 12. 2009 12:56
Při čtení duševních výronů

této bezesporu atrktivní dámi;-D, se země stává dočasně misogyn.

0 0
možnosti

pohodny

9. 12. 2009 12:29
Clanek o svobode slova clenky strany

jejiz predseda si vola/val do medii a stezoval si na kde co? Vyhrozoval? Ze Vas hanba neliska pani ucitelkoRv

0 0
možnosti

PetrBrno

9. 12. 2009 12:10
A ještě mám otázku když už se oháníte tou objektivitou.

Česká televize má k dispozici 96 hodi vysílacího času každý den. To je obrovské množství a čím ten čas dokáže zaplácnou vidíme. Třeba průběh jízdy kolony s Barackem Obamou Prahou. To bylo stejně zábavný jako koukat na šachy. Vždycky když je před volbama, tak jsou do studia zváni čnenové politických stran. Ovšem né všech co kandidujou, ale pouze parlamentních, případně dvou neparlamentních které někdo údajně vylosoval. Před posledními volbami tam byl zástupce SZ, nejspíš po intervenci starýho Veškrny a na volbách se to projevilo. Kdyby byla ČT doopravdy objektivní, tak pozve zástupce všech politických stra, ten pořad může trvat třeba 10 hodin. Sjezdy stran v přímém přenosu jsou delší. Takže se vás ptám. Do voleb jde každý s nulou a se stejnou šancí u voličů. Jenže ČT některé strany zvýhodňuje, čímž pochopitelně ty meší poškozuje. Jste si stále jitá že jde o prospěšné a navíc objektivní zpravodajství?

0 0
možnosti

PetrBrno

9. 12. 2009 11:52
To nemůžete myslet vážně.

Česká televize, to není jen zpravodajství. Dobře, ať svobodně šířejí nezávislé informace (když tomu tak věřej) ale na to jim stačí jeden program. Tak copak nám za chvíli poběží? "Sama doma". Jsem rád že existuje pořad kde nezávisle a pravdivě redaktorky informují národ jak správně kojit. Na jiném programu "Chalupa je hra". To si snad nezaslouží ani komentář. A na ČT4 sport? Tam hraje Juventus Turín proti Bayernu Mnichov. Pochopitelně ze záznamu. Ještě že tu Českou televizi máme. Na Eurosportu určitě sfalšovali výsledky.  Tak co vy na to? Nestačil by doopravdy jen jeden program a koncesionářské poplatky by se snížili na cca 40 Kč? Já si fakt nehodlám platit za pětiminutové reklamy na nože které řežou jiné nože, nebo plnou tažku Evy a Vaška, případně pořady jako Duety, nebo Pošta pro tebe.

0 0
možnosti

debater

9. 12. 2009 11:39
Zlatá slova, paní Gajdůšková

......Při troše přemýšlení pak ale i ten řadový plátce přijde na to, že to sice nezaplatí poplatkem, ale v daních a zřejmě ještě více.......škoda, že takto také nevysvětlujete zdravotnictví zdarma, či jiné statky o kterých tvrdíte, že se za ně nemusí platit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik