Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ccecil

7. 12. 2009 7:55
Jak vy můžete být senátorka

s takovými názory.... nepochopím.

0 0
možnosti

jiglos

26. 10. 2009 10:37
Paní Aleno.

Vy máte zase pošramocené jméno v ČR, když voláte po zbavení pravomocí našeho pana prezidenta, ať jím je kdokoliv. Vy se raději tiše v koutě styďte.

0 0
možnosti

Dluhy se neplatí

26. 10. 2009 0:43
Překvapuje mě Vaše zbytková slušnost,

 která se projevuje tím, že ve svém profilu neuvádíte svou stranickou příslušnost k Paroubkově KSČSSD.

Alespoň že stud Vám zůstal, je to určitá naděje pro nás, slušné, kteří by Paroubkovi svůj hlas nikdy nedali.

0 0
možnosti

kevinbb

25. 10. 2009 22:19
Pani Gajduskova!

Toto je vynatek z vaseho blogu:

Čas hraje proti ČR a je to vláda, která má v této věci odpovědnost. Ne vina politických stran, ale její vina bude, jestliže to Češi opět prokaučují.

Tento vynatek dokazuje jak si protirecite. Co maji Cesti obcani co prokaucovat, vy snad nejste Ceska? Copak maji obycejni lide moznost neco prokaucovat? A jestli vlada neco prokaucovava, tak do toho patri lide jako vy, takze vy jste take vina, pokud se neco prokaucuje, nebo ne?

Specialne jen pro vas pi Gajduskova, ptam se, kdo vas vsechno plati, kdyz opominu ceskeho poplatnika?

Pro me jste jednou ztech kteri jsou vini na nynejsi situaci Ceske republiky, vy jste byla jednou z tech kteri schvalili LS bez jakykoliv vyjimek pro Ceskou republiku i kdyz jste meli vedet, ze LS je nejasna v plno bodech vcetne moznosti prolomeni BD, mimo jine. Cili patrite mezi ty neschopne kteri bud ani poradne nerozumi co schvaluji a nebo to schvali jen na neci zadost. 

0 0
možnosti

kevinbb

25. 10. 2009 22:23
Re: Pani Gajduskova!

Vy patrite presne mezi ty nase zkorumpovane prolhane hlavni politicke strany jako je ODS nebo CSSD, Zeleni, atd. a ted i TOP 09 kteri aby jednali na zasadach svojich predvolebnich slibu, tak sotva jsou zvoleni uz se otoci o 180 stupnu kdyz opominu o nikdy nezminenych dulezitych vecech ktere nikdy nebyli obcanum predestrene. Vy patrite presne mezi kouce kteri si uz davno meli vydelavat na chleba jako normalni obcan a ne jako jejich zastupce.

Toto je zaverecny vynatek vaseho blogu:

Eurofobové si však už jistě mnou ruce a těší se, jak se budou rozhorlovat, jak nám ta zlá EU zase blíží a jak by bylo nejlépe v EU nebýt. Když už se nepodaří pohřbít úplně Lisabonskou smlouvu, tak se aspoň zase trochu zahraje na strunu nacionalismu. Co má kdo chtít otravovat nějakými sociálními a občanskými právy občanů. Jak se to rýmuje. Škoda, že tomu svou váhavostí nahrává vláda, která měla napravit naše pošramocené jméno v Evropě.

0 0
možnosti

ovoce.zelenina

25. 10. 2009 22:06
Domnívám se, že

autorka nezná český dvorek, nechce věřit v bolševickou lest určitých českých politiků, navykla na normální lidi, kde bílá je bílá a pondělí je dnem po neděli. U nás tomu tak není, koryto je vysoko a smečka hladových vlků vyje nedočkavostí. Kromě kecání a souvislého žvanění totiž ve skutečnosti nemají žádnou odbornost, na nic jiného než na oblbování lidí nemají. Sice prázdná kasa-- ale ti nejukecanější na všechno mají! A to korýtko v Brusselu přetéká delikatésy, nedivte se.

0 0
možnosti

rojack

25. 10. 2009 21:31
ach jo

ti socani. Jednou hot, potom zase čehý. Jednou tam posílají Jyrku, potom neškodného Špidlu. Ne, že by jim v tom odsáci nějak pomohli.

Ale rozhodně to nesvádějte na vládu. Rozhodnutí je na vás.

0 0
možnosti

VašekIV

25. 10. 2009 21:20
ach jo

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik