Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ginny

13. 10. 2009 23:23
Škoda, že se peníze nelijou jinam

Státní maturita je podle mě docela zbytečný projekt a hlavně velký žrout financí pro školství.

Cožpak maturita podle jednotného schématu, z předem určených témat, kdysi i s centrálně zadávanými tématy písemných prací, garantovaná nezávislým předsedou maturitní komise z jiné školy nebyla dost státní?

0 0
možnosti
ZK

SID09

14. 10. 2009 5:47
Re: Škoda, že se peníze nelijou jinam

Já bych se spíš zeptal která soukromá osoba, či firma za tímto projektem stojí ? Není to náhodou stejná firma, která provozuje SCIO testy ?  Odpovím si sám. ;-D;-D

0 0
možnosti
Z

zcek

13. 10. 2009 20:01
o čem??

Odklad státních maturit těžko může být o něčem. O něčem může být pohádka, film, vyprávění. Odklad státních maturit těžko. Velmi mě točí, že státní úřednice takto prasí mateřský jazyk. Jděte už s těmi anglikanismy do zadní části.

0 0
možnosti
MP

Vrah

13. 10. 2009 20:37
Re: o čem?? (Otomany opravdu neoblibuji.)

A o čem je autorka? ;-D

0 0
možnosti
VD

vdanicek

13. 10. 2009 19:42
s tim se jednoznacne neda souhlasit

Maturity byly odlozeny aby se udrzela korupce pri rozdelovani maturitnich zkousek za uplatky, je treba prijmout zapadni system statnich zkousek uz na zakladnich skolach a prez stredni na vysoke, jedine tak se da zajistit kvalita vzdelani, jestli to bude soukroma forma na statni zakazku je jina ale musi byt protikorupcni kontrola. Je videt z clanku ze o cele veci nic nevite a nejspis ani nejste z oboru. Vas clanek je snuska holych nesmyslu receno slusne.

0 0
možnosti
K

Kru.El

13. 10. 2009 20:12
Re: s tim se jednoznacne neda souhlasit

K čemu zkoušky už na základních školách, když ji z principu stejně musí všichni udělat? Ono i na středních je to napováženou, pokud student nechce pokračovat dál.

0 0
možnosti
P

Pacific

13. 10. 2009 18:34
Senat...

Divajic se na Vasi pracovni napln, napadaji mne otazky na co vlastne delate a za co nesete odpovednost, kdyz ani ty maturity neumite pripravit a prosadit.

Proste jenom zastavate dalsi absolutne zbytecne funkce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik