Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1bear

17. 8. 2009 5:10
jojo, socani, zranice skoncila,

marne ted kydat hnuj dokola, bude se platit :-P

0 0
možnosti

amusia

17. 8. 2009 1:37
Takovou krá.vovinu

jsem už tedy dlouho nečetl. Prostě BOMBA! Špidla nejrespektovanější eurokomisař ?!?!;-O

Milá dámo, nepište prosím vás takové bláboly.

Co znamená:"...zajistit důstojný a spokojený život většině(!?) lidí"...? Co je to za blbost?! Vy politici jste tu od toho, aby jste dobře zacházeli s mými daněmi (které já vám laskavě svěřuji)a vším, co s tím souvisí. To, jak důstojný a spokojený život budu mít, je JEN a JEN moje věc. Vy se mi do toho s tím vaším Jirkou&spol. laskavě nese. rte! Taková pakáž, jako jsou komunisti (a nyní i vaše partaj)mě toho v životě už zku. rvili dost. Víte moc dobře, že vám o žádné lidi nikdy nešlo. Zaséváte ve společnosti ještě více závisti a zloby a využíváte lenosti a neschopnosti části národy k dosažení jediného cíle - uchopení moci a ještě více to tu roze. srat! Táhněte k čertu!

Omlouvám se za veškeré vulgarity, ale když mě někdo nase.re, nedělám si servítky.

SKAJP

0 0
možnosti

Die Hard

16. 8. 2009 22:46
pani...

gajduskova se opet predstavila v cele sve nahote...

0 0
možnosti

Stará kára

16. 8. 2009 22:23
No jo

Pro vás je možná dobře, že muži nemohou na jednání přijít v plavkách.

Jinak: vaše argumentace je stejně dobrá jako těch modrých: máme věřit pravdám vačim a ne jejich (v čem se lišíte od "argumentace" bolševika?).

0 0
možnosti

dutina

16. 8. 2009 20:32
Zase snůška nesmyslů.

Používate lži , např ,že ODS je proti zaměstnavaní občanů v EU, lžete že je proti zpřísnění trestních sazeb ,že krom prezidenta ještě ODS blokuje Lisabonskou smlouvu , prostě typické fráze a lži. To už tady bylo ale za bolševiků a vy  k nim vesele pochodujete. Jo a pouštějte si na videu, jak jste komentovala souboj prezidentských kandidátů, ja byt víámi tak jdu od válu. Ukázka ubohosti bylo dnes vystoupení vašeho "ekonomického experta "v čt24.

0 0
možnosti

sadlomaslo

16. 8. 2009 20:30
to vám nařídil J\rka, tenhle článek?

Vy a Vaše partaj jste a vždy budete proti čemukoliv,co nevyjde z LD.;-€

0 0
možnosti

pěnice

16. 8. 2009 19:55
Milá paní Gajdůšková

chápu,že se potřebujete opět zviditelnit,ale když jsem došla ke jménu Špidla ve Vašem článku,přestala jsem číst.Ten člověk je stejně neschopný  jako byl ve vládě a teď myslíte,že je to lepší?

A Vás si pamatuji z rozhovoru před volbou prezidenta a řeknu Vám,byl to "nářez"

0 0
možnosti

Petr Johan

16. 8. 2009 19:30
vzhledem k Vaší levicové orientaci a předvolební

propagandě se nedivím, že napadáte politiky z minulé vlády z toho, že jim vlastně vůbec nejde o stát.

Bohužel Vás musím zklamat, jde jim o stát, celou dobu pracovala koalice na zmenšování deficitu, který způsobily vlády pod vedením ČSSD v předchozích osmi letech. A jen proto, že pracovali jiným způsobem, než byli zvyklí starousedlíci ve vládních kuloárech, podařilo se předem plánované destrukční sesazení jejich vlády. Bohužel na destrukci pracujete i nadále se sliby zvyšováním sociálních dávek, podkopávání odpovědného přístupu občanů k vlastním rozpočtům, natož pak k rozpočtu státnímu.

Trocha humoru a ironie (s fotkou v plavkách) Vás nejspíše asi pobouří, než byste byla schopna se něčeho podobného zúčastnit. Neurážím, jen je mi líto, že tímto způsobem svalujete vinu za něco, co není pravda, na své politické soupeře.

Nevím jak budete reagovat na tento příspěvek, já však nevěřím planým růžovým slibům, a to nejsem volič ODS. Jen se mi růžová barva jeví jako trochu vyschlá červená. P.Johan

0 0
možnosti

Petr Johan

16. 8. 2009 19:42
Re: vzhledem k Vaší levicové orientaci a předvolební

Doplnění:

Sleduji občas záběry z parlamentu a senátu.

Jednoho krásného dne jsem sledoval rozpravu k návrhu zákona mířícího ke zrušení rozhlasových a televizních poplatků. Není to jistě věc jednoduchá, mnoho lidí do toho nevidí. Jenže s tímto návrhem zákona přišel člen ODS p.Kožušník. A to byl podle mne největší problém k tomu, aby se někdo z opozice měl také k tomu, aby se k tomuto přidal a prosazoval schválení tohoto zákona.

Je totiž nad slunce jasné, že prostě nebudete zvedat ruku pro něco, s čím přichází někdo jiný. Nejenom Vaše argumenty mi přišly naprosto prázdné a pouze oddalující jakékoli řešení tohoto komunisticko-socialistického problému, který stejně nikdo dokonale nezná a je to jen tahání peněz z kapes občanů. Proč může mít 3-členná rodina v jednom bytě za 1 poplatek 3 televizory a naopak já musím platit v místě přechodného pobytu poplatek navíc, když ho platí moje rodina v místě bydliště trvalého. Je to opět jen moloch podporovaný socialistickým státem.

Snad porozumíte

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik