Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

MychalB

3. 6. 2009 9:51
Ale teď vážně, paní Gajdůšková

Lidově se říká "Buď si blbé nebo navedené". Pro Vaše dobro doufám v to druhé.

Jak dlouho si myslíte, že se může vedení ČSSD chovat hulvátsky a arogantně k těm, kteří nesouhlasí s jejich světonázorem a k tomu ještě lhát? Začali zatloukáním prvního vejce v Kolíně, pokračovali zatloukáním najaté ochranky (která se hrubě zachovala např. k vtipné akci dvou "mimozemšťanů), urážkami mladých lidí (ať už dalších více či méně úspěšných vejcohodů, posíláním "dětí" do cukráren atd.), z nichž ti, co jsou 18+ disponují volebním právem.

Pak se strašně diví, že létajících vajec je čím dál víc, uráží nálepkováním fašisty a nacisty  a nakonec dá politickou objednávku Policii ČR prostřednictvím svého poskoka, pana Peciny (který nezapomene zopakovat mantru o nacistech), kdy se v davu začínají objevovat policisté v civilu Rv

S takovými nechutnými individui, které máte ve vedení není o čem debatovat.

0 0
možnosti
MB

MychalB

3. 6. 2009 9:54
Re: Ale teď vážně, paní Gajdůšková

Pardon, "individuy", nikoliv "individui" ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik